Susanna

Valmistuin 1988 urheiluhierojaksi Vuokatin urheiluopistosta toimittuani sitä ennen kuntosali- ja aerobic-ohjaajana. Vuonna 1989 aloitin Espoon Tapiolassa vastaanottoni hierojana toiminimellä ja sitä työtä teen edelleen.

Ajan hengestä, oman itseni ja ammattitaitoni kehittämisestä kiinnostuneena olen opiskellut luontaishoitajaksi, koulutus sisälsi muun muassa aromaterapiaa, shiatsua ja vyöhyketerapiaa. Vuonna 2007 valmistuin FAF Personal Traineriksi. Lisäksi olen opiskellut Helsingin avoimen yliopiston Ravitsemustieteen perusteet ja osallistunut Paula Heinosen Terveyden tukipilarit -koulutukseen. Ammatillisessa mielessä työuraa on siis kertynyt ja se on sekä auttanut muodostamaan kokonaisvaltaisen näkemyksen asioihin että antanut valtavasti innoitusta asiakkailta. Ennaltaehkäisevyyteen pyrkien koen olevani terveyden-, en sairaudenhoitaja.

Susanna kuvassa vasemmalla.
Susanna kuvassa vasemmalla.

Harrastusten puolella elämääni kuului kymmenen vuoden ajan rakas Performing Arts -showtanssiryhmä "Comeback" vuosina 2007-2017, tällä hetkellä kuulun ihanaan pienryhmään nimeltään "Dancing Fools". Show-tanssia olen toki harrastanut paljon kauemminkin, baletti on uusin valtaukseni! Tanssi ylipäätään on rakas harrastukseni, siinä yhdistyvät monipuolinen liikunta, yhteisöllisyys, luovuus, hauskuus, leikki ja aivojumppa. Oikeastaan tästä puuttuu ainoastaan ulkoilu, jota nykyään harrastan koiran kanssa lenkkeillen.

Avainsanoja elämässäni ovat terveys, maltti, kohtuullisuus, ilo, elinvoima ja nautinnollisuus.

Muita rakkaita harrastuksiani ovat:

Air-jooga - parasta kehonhuoltoa minulle.

Laulamisen opettelu oli myös elinikäinen haaveeni, joka toteutuu "Ryhmässä, joka ei osaa laulaa". Monta vuotta siellä käyneenä osaankin jo ehkä vähän.

Lukeminen - terveisiä Lukupiirimme hulvattomille ja viisaille naisille!

Tai-ji - tällä hetkellä tauolla, mutta varmuudella liitetään ohjelmistoon jossain vaiheessa!

Neulominen - myös hyvin rentouttavaa, minulla on runojen sijaan sukkia pöytälaatikossa!

Hapanjuurileivonta, niin rentouttavaa!