Palvelumme

Sensor5 tarjoaa pitkäaikaisen kokemuksen ja kokonaisvaltaisen näkemyksen turvin palveluina asiakkailleen urheiluhierontaa, personal trainer -palveluita sekä ravintoneuvontaa eli terveyttä, iloa ja elinvoimaa.

Urheiluhieronta

Hieronnan aikana on esimerkiksi mahdollisuus keskustella ravitsemuksesta, liikunnasta tai ajanhallinnasta, siten Sensor5 hierontatilanne voi olla paljon muutakin kuin fyysinen hoito: se voi olla aito kohtaaminen ja vuorovaikutus toisen henkilön kanssa myös mentaalisella tasolla.

Hieronta 30 min.  42€

Hieronta 45 min.  54€

Hieronta 60 min.  66€

Hieronta 90 min.  88€

Hieronta 120 min.  120€

Tapauskohtainen hinnoittelu personal trainer -palveluille.

Palvelut yrityksille

Kokonaisvaltainen työntekijöistä huolehtiminen yrityksissä on tänään arkipäivää. Resurssit tulosten aikaansaamiseksi ja tasaisen vireyden ylläpitämiseksi pitävät kauaskantoisesti ajattelevassa yrityksessä nykyään 35 vuoden yrityskokemuksen omaava toiminnallinen yksikkö, josta löytyvät ammattitaitoiset yrityspaketit kertaluontoisesta urheiluhieronnasta monipäiväisiin, yritysten omien luentotapahtumien ohessa tarjottaviin palveluihin.

Toimintaamme on koko sen historian ajan kuulunut yrityskäynnit ja vuosien ajan Susanna on tehnyt erilaisten koulutus-, valmennus- ja strategiapäivien yhteydessä yrityksissä hierontaa sekä ohjannut taukoliikuntaa/kehonhuoltoa. Yhdistelmä luentoja, hierontaa ja jumppaa on osoittautunut erittäin tehokkaaksi, se ylläpitää fyysisen vireyden luentojen aikana, jolloin tietokin tarttuu paremmin tukkaan!

Yhteistyöyrityksiä: Patria Oyj, Rightware Oy, Saksalais-Suomalainen Kauppakamari.

Tapauskohtainen hinnoittelu yrityspäiväpalveluille.

Sensor5 lahjakortti

Hierontalahjakortti - anna lahjaksi elämänlaatua ja elinvoimaa!

Maksa lahjakortti tilille FI65 8000 2616 7158 26 ja merkitse maksusuorituksen viestikenttään lahjakortin saaja sekä lahjakortin tulostuspäivämäärä.

Tulosta lahjakortti tästä